Facebook

Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Risen - Prima impresie [posibil spoiler]
Author Message
Cyrus35 Offline
Orcslayer

Risen - Prima impresie [posibil spoiler]
Am jucat RISEN!!!! e prea tare, nu ma asteptam la un joc atat e bun, dupa Gothic3...
Gameplay excelent, story nu mai vorbesc, sound incredibil, misiunile imi aduc aminte de Gothic1 si Gothic2, este balansat perfect, calitatea grafica incredibil de buna (m-a dat pe spate sa vad razelel soarelui printre frunze si zid etc, sau noaptea cerul este incredibil de realist) iar pe sistemul meu merge binisor(AMD Athlon 64 x2 Dual core processor 4400+ 2,31 GHz, 1,75 GB of RAM, din care 250 MB imi ia placa video NVIDIA GeForce 6150SE, integrata pe placa de baza.) Cred ca o sa imi iau o placa video saptamana asta pentru ca merita jucat acest joc a detalii maxime.
Loading????? nici nu exista SM28 sau cand salvezi, unde sunt zilele de asteptare din g3? nu mai exista, salvarea se face instantaneu loading-ul la fel sau prea putin de asteptat, nici nu apuci sa vezi imaginile si informatiile din loading.
AI exxcelenta imi era dor de comportamentul din g1 si g2 al NPC-urilor la o misiune
Spoiler:
de omorat niste lupi dupa ce mi-am luato la greu am luat lupii dupa mine pana la ferme
au sarit fermieri sa ma apere, interesante si comentariiile lasate de ei. La g3 nu prea am vazut asa ceva.
Puncte slabe....
- cel mai vizibil este cand sari, eroul e un fel de mic superman se lanseaza de la sol cu o inaltime de vreo 2-3 ori mai mare decat oricare NPC SM28 un fel de gravitatie 0 pentru cateva secunde, cam acelasi lucru si la catarare acum dai jump si deja e sus SM27 .
- Ar mai fi ceva legat de grafica, sper eu, sa fie de la placa mea video, contrastul si luminozitatea sunt undeva total aiurea totul este prea "albinos" prea deschis, iar in dialoguri totul revine la culoarea normala si aprinsa(care arata excelent) dar cred ca e de la placa video asa cum am zis.
- Si bineinteles sistemul de lupta degeba ziceau ei ca l-au schimbat si ca e ca in primele 2 serii.... nop nu e adevarat dai click pana ramai cu mouse-ul in mana, sper ca odata cu evoluarea in punctajul de la fight-sistem sa se schimbe ceva, desi nu cred(cum sa lupti in acelasi mod si cu bat/stick/sabia si cu o prajina/longstick/spike sau secure, etc nu-i inteleg) e cam acelasi cu cel din Gothic3.
- Ar mai fi acelasi mod enervant de a vedea inauntrul unei pesteri lumina cand esti in afara ei si cu cat inaintezi cu atat sa se intunece si totul in jurul tau.
- inca un lucru enervant cand deschizi harta (din fericire nu mai este ca la gothic 3 predefinita, ci trebuie sa gasesti documentul apoi il deschizi la harti) daca misti din mouse personajul tau va inaintea sau se va invarti, nu este blocata imaginea ca si cand ai deschide inventory-ul.

inca nu m-am lamurit cum sta treaba cu zonele de acces, dar abia ajuns in oras, poarta fiind inchisa a trebuit sa vorbesc cu guardul si a avut un mement de asteptare ca si cum ar fi fost un loading zone si mam trezit in oras, cu aceeasi poarta inchisa. Aici nu prea am inteles dar vad maine si mai adaug niste informatii.
Va recomand cu incredere jocul e bestial, mult peste asteptari si eu zic ca merita 52 de euro sau cu ce pret o aparea in Romania, cand v-a aparea.

The world is changed. I feel it in the water. I feel it in the earth. I smell it in the air. Much that once was ... is LOST."
[Image: worldischanged2la1.gif]
[Image: hero2ht9.gif]
09-29-2009 05:46 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
FeedingFrenzy Offline
WoG Member

RE: Risen - Prima impresie [posibil spoiler]
Suna a Pure WIN :O Can't wait to play it

[Image: michaelsro.png]

[Image: abandonthread.gif]
09-29-2009 07:50 PM
NickoTyn Offline
WoG Member

Si mie imi place la nebunie.
Eu am intrat la video settings si am coborat contrastul cam 5mm si am ridicat brightness cam 1cm (acum depinde si de monitor, al meu e mai prost)
La fel si pe mine m-a surprins cum se vad razele de soare printre frunze si apa, da, apa arata excelent; am gasit si un waterfall deja SM45

Sincer nu vad cum ar semana sistemul de lupta cu cel din G3. Eu nici cum nu reusesc sa inving ceva doar clickuind cu nemilouita, terbuie sa barez si sa am grija cand atac. Acum am invatat si counter parry, care e excelent impotriva altor oameni.

Despre intrarea in oras, fiindca eu m-am dus in swam camp si acolo aia nu au poarta la swamp SM45.

Nu stiu de ce, dar cred ca Arcania va suferi de pe urma lui Risen, fiindca ala parca e prea WoW-ish, parerea mea.

09-29-2009 08:48 PM
TheSleeper Offline
Son of Spirit

E bestial deja mi-a stricat o seara!It worths its money!!!!Aminteste mult a Jharkendar.Seamana mult cu g2 numai ca are un engine grafic propriu,voci si replici superbe!Cam tot cea ce trebuia sa fie gothic3.Sunt bucuros ca previziunile mele asupra invatarii din semiesecul la g3 si esecul la FG celor de la PB s-au adeverit!Risen este cu adevarat Gothic4.SM45
PS:Aduce ata de mult a g2 incat foloseam tastele de la aceste(apasam space din reflex la fiecare lupSM39)
P.S. Don't forget to buy that sh*t!It' worths it's MONEY!si asta o primiti de la unul care i-a invata pe cei de la PB sa injure banataneste.Saracii de ei nu vor mai scapa de blestemul meu asupra g3ului!!!!!!!

Decaying in my sweet world of lights and shadows.
(This post was last modified: 09-29-2009 09:35 PM by TheSleeper.)
09-29-2009 09:10 PM
glumetzul Offline
Administrator

M-am hotarat pana la urma sa urmaresc acest thread. In consecinta o sa va rog cand aveti spoilere legate de questuri, personaje & shit sa folositi tagul "spoiler".

Moderatorul si cu iubita in dormitor.
M:- Draga vreau sa facem dragoste in noaptea asta.
I: - Ma doare capul.
M: (o palma peste bot)
I: - Ce a fost asta!?!
M: - Warn pentru Offtopic!
09-29-2009 10:12 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
NickoTyn Offline
WoG Member

Pai buy buy, ca merita baietii, numai asa ca sa le dea peste nas la aia de la JoWood, numai sa apara odata si la noi.

(This post was last modified: 09-30-2009 05:25 AM by NickoTyn.)
09-29-2009 10:20 PM
mc9407 Offline
Cel mai matinal user

Damn, I can't belive it! Nu ma asteptam la o asa reactie in lant de euforie referitor la Risen. Bet 100 $ ca Arcania va mai fi amanat inca o data SM28.

Sper sa se uploadeze filme pe YouTube. Abea astept sa vad in game. Sa vad daca la "canyourunit" ar merge macar langa minimum liniuta aia SM28.

Nothing is true; everything is permitted - the Assassin's motto
09-29-2009 11:13 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Ndrew Offline
Membru Exotic al WoG.ro

Risen nu e in lista "canyourunit"-ului.

[Image: drsteel1.jpg]
09-29-2009 11:16 PM
mc9407 Offline
Cel mai matinal user

Am vazut. Inseamna ca trebuie sa mai astept.

Nothing is true; everything is permitted - the Assassin's motto
09-29-2009 11:18 PM
Flavius Offline
The God Of Gothic

mda si eu am jucat imi place jocul dar singura problema pe care ar trebui fixata ar fi cea cu apararea cand incepi esti fara armura dupa care cand ajungi in campul in care te duce jan hunteru ala te cheama unu la o mina si cand ajungi mai departe de camp te ataca sa iti ia bani...misiuni cam grele pentru un status asa de prost

I Have A Heart Of A Child I Keep It In A Jar On My Desk
http://invite.lockerz.ro/?id=Flavius888
09-30-2009 01:25 AM
NickoTyn Offline
WoG Member

Eu am ajuns sa vorbesc cu Don ala si inca nu am nici o armura si m-am descurat binisor, nu mi se pare greu.

09-30-2009 01:48 AM
Flavius Offline
The God Of Gothic

CU DON?! cum?! lol

09-30-2009 02:00 AM
Cyrus35 Offline
Orcslayer

sa-nteleg ca voi ati ales sa va dati de partea rebelilor? eu pastrez traditia gothic si ma bag cu The Order SM45 asa cum in g1 am fost oldcamp prima oara si in g2 cu paladinii din khorinis, in risen urmaresc linia cu Inquisitors.

App ce ziceti de chestia aia de la ochiul lui Mendoza/Inquisitor, oare e o amuleta ceva... pt ca in filmuletul de la inceput
Spoiler:
cu ajutorul lui vede monstul ala din apa
oare il putem avea si noi SM45 sau chestia aia manusa din pumnul lui.

The world is changed. I feel it in the water. I feel it in the earth. I smell it in the air. Much that once was ... is LOST."
[Image: worldischanged2la1.gif]
[Image: hero2ht9.gif]
(This post was last modified: 09-30-2009 02:19 AM by Cyrus35.)
09-30-2009 02:19 AM
Flavius Offline
The God Of Gothic

the order?! lol sunt noob :o eu mas baga la pelerinile albe SM45 dar te bat de te omoara deci cred ca si eu aleg tot the order sau poate rebelii SM45

09-30-2009 02:31 AM
NickoTyn Offline
WoG Member

Deci pe langa rebeli si albinosii aia mai sunt si "the order"? Eu am crezut ca "The Order" fac parte tot din pelerinele albe.

09-30-2009 02:56 AM
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)